95,00 €

Jäljellä ilmaiseen toimitukseen!

KÖPVILLKOR


Följande köpvillkor gäller våra finska kunder. Notera att vi ej kan leverera till Åland. Våra åländska kunder hänvisas till vår butik i Norrtälje.

Allmänna villkor
Vi följer såväl konsumentköplagen som distansavtalslagen. För att genomföra en beställning måste du vara myndig eller ha målsmans medgivande.

Beställning
Din beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail. Har du gjort en beställning av misstag ber vi att du kontaktar oss så fort som möjligt.

Priser
Alla priser anges inklusive svensk moms. Om vi har ett tillfälligt sänkt pris syns vårt ordinarie pris överstruket bredvid. Vi använder ej rekommenderade cirkapriser eftersom det kan vara missvisande.

Betalning
Till Finland erbjuder vi i dagsläget endast betalning med kort.

Kortbetalning
Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Ekonomis/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet..

Leveranstid
Vi levererar ordrar lagda före klockan 09.00 samma vardag.

Leveransförsening
Om leveransförsening av någon anledning uppstår har du möjlighet att häva köpet utan kostnader. Om ett lagersaldo misstämmer kommer vi att kontakta dig omgående.

Leveransvillkor & leveranssätt
Leveranser till Finland sker idag med DHL Parcel Connect, direkt från vårt egna lager.

Vi skickar alla ordrar över 95 EUR fraktfritt till Finland. Vid order under 95 EUR kostar frakten 7,90 EUR.

Garanti
Garanti lämnas i enlighet med tillverkarens eller grossistens villkor. Eventuella garantivillkor framgår av respektive produkt. För att garantin ska gälla måste produkterna hanterats på det sätt som föreskrivs och kan anses som normalt för produkten. Om du får problem med en produkt kontakta oss. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel. Spara därför alltid kvittot under garantitiden!

Ångerrätt och återbetalning - fria returer
Som kund hos oss har du 30 dagars ångerrätt, utan speciell anledning. Undantaget från ångerrätten är personligt anpassade produkter eller varor som inte kan lämnas tillbaka med bruten försegling. Exempel på detta kan vara en fiskrulle som kunden vill ha spolad med en speciell lina eller en bruten förpackning av Powerbait.

Du har rätt att undersöka den köpta varan för att fastställa egenskaper och funktion. Om en returnerad vara har använts eller hanterats i större utsträckning än som varit nödvändigt för detta, har vi rätt till ett avdrag för värdeminskningen på varan som kan uppgå till varans fullständiga pris. Kontakta oss för mer information om storleken på eventuell värdeminskning av returer.

Returfrakt vid ångerköp bekostas av kunden. Paketera returen ordentligt! Som köpare bär du risken för det som är på väg tillbaka till oss. Ta ett kvitto för att kunna spåra returen. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att produkten mottagits av Dogger.

Reklamationer
Felaktig eller skadad vara skall reklameras inom skälig tid efter det att du har upptäckt felet eller skadan. Om du reklamerar inom två månader räknas det alltid som att det skett i rätt tid. Kontakta oss på 0176-14889. Skicka aldrig varor i retur innan du har talat med oss. Om du behöver returnera varorna står Dogger AB för fraktkostnaden. Utförlig reklamationsanvisning.

Tvist
Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Outlösta paket
Outlösta paket debiteras en avgift på 300 SEK för att täcka våra kostnader.

Personuppgiftspolicy
Från den 25 maj 2018 gäller en ny lagstiftning för hantering av personuppgifter som är anpassad till dagens digitala samhälle. Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer eller har frågor som rör dataskydd kontakta vår kundtjänst på 0176-148 89 eller info@dogger.se.

Reservation
Vi reserverar oss mot felaktigheter i innehåll och prislista på webbsidan.

Text-, bild- och videomaterial
Text-, bild- och videomaterial på Dogger.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt och får ej kopieras utan vår tillåtelse.